1 Kasım 2008 Cumartesi

DUYURULAR HABERLER

.:: Okulumuzdan Duyurular ve Haberler ::.
Okulumuzun web sitesi yayındadır. www.himmetli.com adresinden bizimle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.Değerli eğitim gönüllüleri ''Her Sınıfa Bir Projeksiyon Kampanyası''na katılımlarınızı bekliyoruz.Daha güzel bir gelecek sizinle gelecek...

Yardımlarınız için hesap numuramız:Ziraat Bankası Niğde Şubesi 43733374-5001 Himmetli ilköğretim Okulu Hesabı.Sizinle daha güzel bir geleceğe...

CUMHURİYETİMİZİN 85. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. ( fotoğrafları sitemize eklendi.)

OKULUMUZDA YENİ GÖREVE BAŞLAYAN MÜDÜR YARDIMCISI AHMET YİĞİT, MATEMATİK ÖĞRETMENİ MEHMET DAĞLI, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ ÖZYURT PERÇİN, FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ BİLAL AKSOYLU, SINIF ÖĞRETMENLERİ DERYA ÖZLEM TEKİM , SEVGİ ÖZKAYNAR, NURDAN CİHAN ŞAHİN VE ANA SINIFI ÖĞRETMENİ YASEMİN EŞSİZ ÖĞRTEMENLERİMİZE YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

KÖYÜMÜZÜN YENİ RESİMLERİ SİTEMİZE EKLENMİŞTİR. (27/08/2008)
2008 /2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Değerli hemşehrimiz Bilal YÜKSEL bütün sınıflarımıza beyaz tahta hediye etmiştir.Ayrıca okulumuzun ihata duvarını ördürerek büyük bir vefa örneği göstermiştir.Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyor aynı özveri ve fedakarlığı diğer hemşehrilerimizden de bekliyoruz.

Ekrem COŞKUN beye yardımlarından dolayı teşekkür ediyor çağrısına herkesin destek vermesini temenni ediyoruz.Saygılarımızla.

8/B sınıfı öğrencilerimizden Songül DEĞİRMENCİ ''Sivil Savunma''konulu şiir yarışmasında derece almıştır.Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Minik Erkek Atletizm takımımız il elemesinde Niğde 1.si olmuştur.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Ayaklarınıza sağlık çocuklar.

Okulumuza yardım sözü veren hemşehrimiz BİLAL YÜKSEL'e şimdiden teşekkür ediyor kendisine saygılarımızı sunuyoruz.

Okulumuza kitap ve fotokopi kağıdı yardımında bulunacağı sözü veren sayın EKREM COŞKUN beye teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

Okulumuz öğrencilerinden 7/A sınıfından NEZİHA UYANIK Kapodokya Doğalgaz'ın düzenlediği resim yarışmasında dereceye girerek okulumuzun adını duyurmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenimiz Mine KILIÇ 'a teşekkür ederiz.

Sitenin kurulmasında emeği geçenler eski müdürümüz Ahmet Kurtgöz ve Md. Yard. Özkan Dedeler dir.Kendilerine teşekkür ederiz.

Tayinleri çıkan Okul Müdürü Ahmet KURTGÖZ,Müdür Yardımcısı Özkan DEDELER,Beden Eğitimi öğretmenimiz Tamer ÖZTÜRK, Türkçe öğretmenimiz Suna BİLGİN'e ve İngilizce Öğretmenimiz Nisa YILDIZ'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor,hayatlarında başarılar diliyoruz.

Atletizm Takımımız Niğde İl birincisi olarak Mersin'deki Bölge yarışmalarına katıldı .

İlimizde yapılan Atletizmi geliştirme Projesinde okulumuz öğrencisi Faruk TEKER :Niğde il birincisi,Havva YILMAZ:Niğde il İkincisi olmuştur.İki öğrencimizde Niğde il gençlik ve spor müdürlüğü takımına girmeye hak kazanmıştır.İl gençlik ve spor müdürlüğünü temsilen SİVAS'ta yarışmaya katılacaklardır.

Atletizmi geliştirme projesi kapsamında grup yarışmaları SİVAS'ta düzenlendi.Okulumuz öğrencisi Faruk TEKER ikinci (ferdi),oldu. Takımlar bazında NİĞDE birinci olarak ANKARA'da yapılacak Türkiye şampiyonası finallerine katılmayı hak kazandı.

Hiç yorum yok: